ZPRACOVÁNÍ KÁVY

ZKUŠENOST ŘÍKÁ, ŽE KÁVU MUSÍME "POSLOUCHAT"

Pečlivý výběr kávových zrn a odborné zpracování je základ pro celý proces pražení kávy. 

Testují se nejen samotná kávová zrna ale i jejich kvalita, tvar, vlhkost či poškození.  

 Tým specializovaných techniků a agronomů se stará o kvalitu výchozí suroviny.

SLEDUJ NÁS NA NAŠECH SÍTÍCH

Výbornou kávu prožíváme všemi smysly

Nasáváme její omamnou vůni, která působí proti úzkosti, noříme se do temných hlubin každého šálku hypnotizováni jemnými kresbami na krémové pěně. Slastně prožíváme chuť, která stimuluje naše tělo. Proto odborná analýza všech těchto parametrů patří k nedílné součásti výroby. Teprve po této fázi můžeme zjistit, zda je syrová káva hodná toho stát se směsí italského Caffé Pascucci. Pascucci každý rok provede více než 5.000 chuťových testů.